Du kan göra detta med en flickvän när vädret inte tillåter dig att vara ute

Inte är det någon höjdare när dagen blir inställd på grund av dåligt väder, men ni behöver inte hänga läpp för det! Se det här som en möjlighet för dig och din flickvän att njuta av en sexig stund tillsammans i hemmet medan regnet smattrar mot fönstret. Nedan kommer vi att titta på ett antal sexleksaker som verkligen gör dagen bättre, så hitta dina favoriter redan idag!

Sexleksaker som du inte vill missa

För att underhålla både dig och din flickvän när vädret inte är det bästa är det först av allt en god idé att titta igenom de många olika dildosorterna som finns tillgängliga. Ni kommer inte att bli besvikna av de utomordentligt många valmöjligheterna. Vad sägs exempelvis om en fräck dubbeldildo eller kanske en verklighetstrogen dildo med sugpropp?

Sexleksaker finner ni inom många olika kategorier, så ni kan utan tvekan få tag på någonting som kryddar till stunderna i sovrummet för er båda. Varför inte exempelvis testa på om en trekant blir rätt för er genom att introducera realistiska sexdockor i sovrummet eller så kanske ni är intresserade av att kika närmare på vibratorer, penisringar, sexmöbler eller analpluggar. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Kondomer och andra viktiga tillbehör

En högkvalitativ sexleksak i all dess ära, men du får inte glömma bort att det också finns fler än några få tillbehör som kan få det att hetta till alla dagar i veckan. Till leksaken är det smart att ha ett sexleksaksrengöringsmedel så att ni smidigt kan göra rent utrustningen efter att den har använts. På så vis säkerställer ni att allting blir rengjort på bästa möjliga sätt. Kondomer är även självfallet ett måste så att ni aldrig står där tomhänta när det behövs.

Glidmedel är någonting som många par föredrar, och det finns både vattenbaserat samt silikonbaserat glidmedel att välja mellan. Tänk dock på att undvika silikonbaserat glidmedel om ni använder er av silikonleksaker. För mer spännande orala lekar kan ni även ta tillfället i akt och kika på härliga smaksatta glidmedel.

Få till den rätta stämningen med en mysig atmosfär

En riktigt sexig stämningssättare tackar man aldrig nej till. När ni ändå är på jakt efter fräcka produkter till hemmamyset kanske ni uppskattar att ta en närmare titt på sexiga underkläder, ljuvlig massageolja och några väldoftande massageljus. Släck lampan, tänd ljusen och bara njut! En ytterligare stämningssättare är utan tvekan en lusthöjande spray, och varför inte prova på ett hett sexspel för att verkligen fullända alltet. Allt detta och mer kan du få tag på i din föredragna sexleksaksbutik, så ta tjuren vid hornen och beställ dina favoriter!