Alpinhyra

Att åka skidor är ett nöje som många uppskattar och för att kunna göra det behövs förstås skidor och annan utrustning. Hos Alpinhyra kan du hyra skidor som behövs för en riktigt bra dag i backen. De ligger i Ale som du hittar utanför Göteborg och det kanske inte är stället du förknippar med skidor i första hand. De startade med att hyra ut skidor till de besökare som åkte i Alebacken men har nu utvecklats till att hyra ut skidor till alla, det vill säga, ska du till fjällen och passerar Ale kan du hyra dina skidor från dom men åka i Sälen, Åre eller var än du önskar. Du kan alltså komma helt förberedd till skidbacken och ha klarat av det momentet att hyra skidor redan innan du är på plats. På så vis kan du direkt njuta av skidåkning och allt som anläggningen du är på har att erbjuda.

 

Alpinhyra hyr inte bara ut skidor utan om du hittar en modell som passar dig kan du också köpa dina skidor direkt från dom. De har en familjär känsla och du kommer garanterat få service i toppklass när du hyr skidor från dom. De har byggt upp verksamheten från start och de utvecklar även sin skidshop med skidtester på snö. De har alltså stort fokus på att du som kund ska bli nöjd. Och har du hyrt skidor ett par år kanske det är dags för dig att slå till på ett par egna. Du har hunnit testa några olika modeller och kanske hittat en favorit som gör sin åkning till något extra. Då kan du också köpa dina skidor direkt från Alpinhyra och veta att du har skidorna som passar dig allra bäst.

 

Skapa de bästa förutsättningarna för att din skidsemester ska bli den bästa möjliga genom att ha bra utrustning som passar just dig. Hyr eller köp dina skidor av proffs som värdesätter service, kvalitet och nöjda kunder. Bor du i Göteborg med omnejd eller passerar det på vägen till fjällen så missa inte Alpinhyra och deras fina utbud av skidor att hyra eller köpa.