En snygg Damklocka från Svenska Torekovs!

En snygg Damklocka från Svenska Torekovs!

Har ni sett Torekovs klockor i serien Pärlhamn? De är ursprungligen gjorda för ungdomar, men är även en jättesnygg Damklocka!

Vi får ofta frågan “ni annonserar om att Torekovs är ett klockmärke för barn och ungdomar – men kan inte vi vuxna kvinnor köpa en Torekovsklocka?”

Självklart kan ni det!  

Upprinnelsen till Torekovs klockor var ju att det inte fanns riktigt fina klockor att köpa till barn. Men som det har visat sig så har framför allt Torekovs Pärlemor-serien blivit uppskattad av kvinnor, mammor, mormor och farmor.

Torekovs Pärlhamn är en supersnygg klocka till dam.

Annika, 42 år, uttrycker ”en unik klocka som är klassisk och supersnygg”. Ni hittar dem under Produktserien Pärlhamn här på www.torekovs.se

Ibland fastnar man i gamla vanor och ibland vill man ha något nytt.  Kika  in hos modeoraklet Jenny på fru stilista på Råå. Hon är en av Sveriges ledande stylister, och hon väljer Torekovs klockor till både sin dotter och till sig själv! Mammor har ofta köpt en Torekovs Pärlhamn i samband med att man köpt en Torekovsklocka till sitt mindre barn. Det är jättetrevligt. 

Det är även ett smart sett att intressera barnen för att lära sig klockan

Perfekt klocka till äldre

Älde kvinnor har även de kommit att älska Torekovs klockor! Deras gamla klockor är inte sällan mycket exklusiva, men de uttycker att de har svårt att använda den. Klockor på den tiden var små i storleken. Siffrorna, i den mån att där fanns några, ytterst otydliga. Så därför har äldre kvinnor uppskattat och köpt Torekovs Pärlhamn. De får inte bara en snygg, exklusiv, klocka som är skön att bära, de kan dessutom se vad klockan är tack vare tydliga siffror och visare!

Torekovs Pärlhamn med sina meshband går enkelt att ställa om storleken på. De passar barns smala handleder likväl som vuxna kvinnohandleder. Klockarmbanden i skinn och nato är skapade för barns handleder och fungerar bara för smala vuxna handleder.

  • Alla Torekovs klockor har 2 års Garanti. 
  • Fri frakt på alla klockor inom Sverige.

Funderar ni på en fin present till Julafton? Tipset är att kika in på Torekovs hemsida under kollektionen Pärlhamn!