Praktiskt med utedusch

För en gångs skull ligger man steget före sommaren som kommer. En pool ska införskaffas för att göra den lite enklare. Dessutom är det otroligt härligt att kunna gå och ta ett svalkande dopp i poolen när det behövs. Denna gången ska man göra allting ordentligt från start och slippa en massa springandes. Man vet själv hur det blir när man går från poolen och in. Gräs och grus inomhus är ett faktum, för att inte tala om de blöta fläckarna på golvet. Nej denna gången blir det praktiskt att skaffa en utedusch som man kan använda sig av. Istället för att duscha och springa ut, så duschar du ute. Detsamma när du är klar, du behöver inte dra in hela gräsmattan, tvätta av dig ute så är du klar sen.

 

Vilken dusch väljer du?

 

Skaffar man dusch bara för att ta snabb duschar i den, så kan det räcka med en soldusch. Denna är för de varma dagarna då solen värmer upp vattnet till en. Det räcker till att tvätta av sig några gånger, men blir inga lång duschar. Det finns även genomströmningsvärmare som går på gasol, dessa ger den värme man vill ha och mängden beror på storleken man köper. Vill man kan man även köpa en som man kopplar upp på sitt eget vatten, då har man fri tillgång av varmvatten. Välj rätt av alla uteduschar som finns på marknaden.

 

Avkopplande dusch

 

En utedusch är inte bara nödvändigt för en om man har pool. Så snart ni har börjat duscha utomhus märker ni hur härligt det är att faktiskt kunna göra det. Det är otroligt avslappnande att ta en dusch ute i sin trädgård. Att ha tystheten omkring sig men höra vattnet som kommer ut i kombination med fåglarnas kvitter. Det blir som en meditations tid när man står och duschar i sin utedusch.