7 naturupplevelser i USA

Det är svårt att tro att sommaren går mot sitt slut och att hösten står för dörren. Men innan det kyliga vädret sätter in, se till att komma ut och njuta av några av de fantastiska utomhusupplevelser som vår stat har att erbjuda. Från vandring och camping i Klippiga bergen till cykling och fiske på Front Range, det finns något för alla. Så packa väskorna och gör dig redo för ett äventyr! Läs fler artiklar här.

 

  1. Vandring i Rocky Mountain National Park

 

Det finns inget bättre sätt att uppleva skönheten i Colorados Rocky Mountains än att vandra genom dem. Rocky Mountain National Park är hemvist för några av de mest fantastiska vandringslederna i landet, bland annat de populära Bear Lake Trail och Fern Lake Trail. Så snöra på dig stövlarna och gör dig redo för en vandring du aldrig kommer att glömma.

 

  1. Camping i Black Canyon of the Gunnison National Park

 

Om du letar efter ett friluftsäventyr som ligger lite utanför den upptrampade vägen kan du överväga att campa i Black Canyon of the Gunnison National Park. Denna vackra park är hemvist för några av de mest karga landskapen i landet, vilket gör den till ett perfekt resmål för dem som älskar camping och vandring. Och glöm inte att kolla in parkens fantastiska vattenfall!

 

  1. Cykling längs Front Range

 

Front Range i Colorado är hemvist för några av de bästa cykellederna i landet. Vare sig du är ute efter en utmanande mountainbike-tur eller en lättsam stig längs floden hittar du vad du söker här. Så ta din cykel och ge dig ut på leden!

 

  1. Fiske vid Lake Granby

 

Om du letar efter en avkopplande utomhusaktivitet, varför inte prova att fiska vid Lake Granby? Denna vackra sjö är hem för en mängd olika fiskar, bland annat öring, abborre och havskatt. Så ta ditt fiskespö och njut av en dag utomhus med naturen.

 

  1. Kajakpaddling på Coloradofloden

 

Om du är ute efter en adrenalinkick, varför inte prova kajakpaddling på Coloradofloden? Denna klass III-floden erbjuder spännande forsar som garanterat kommer att få ditt hjärta att rusa. Så ta på dig flytvästen och förbered dig på ett äventyr som du aldrig kommer att glömma.

 

Läs fler artiklar här.

 

  1. Vandring vid Hanging Lake

 

Hanging Lake är en av Colorados mest populära vandringsdestinationer, och det är inte utan anledning! Den här pittoreska sjön ligger i Glenwood Canyon och är omgiven av skyhöga klippor och täta skogsområden. Så om du är ute efter en hisnande vandring ska du se till att kolla in Hanging Lake.

 

  1. Utforska Mesa Verde nationalpark

 

Mesa Verde National Park är hemvist för några av USA:s äldsta ruiner, vilket gör den till ett måste för historieintresserade överallt. Parken har över 4 000 arkeologiska platser, bland annat klippbostäder som går tillbaka till 600 e.Kr. Så om du är intresserad av att lära dig mer om Amerikas indianer ska du besöka Mesa Verde National Park.

Hitta mer inspirerande läsning här.